BUY NOW, PAY LATER WITH KLARNA

FREE DELIVERY OVER £20 UK | OVER £100 WORLDWIDE

BUY NOW, PAY LATER WITH KLARNA
FREE DELIVERY OVER £20 UK | OVER £100 WORLDWIDE

Privacybeleid

Invoering

Uw privacy is belangrijk voor ons. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens we van je verzamelen en hoe we deze gebruiken. 


Wie zijn we?
 

Were Kultkid een uniek online modebedrijf dat tot doel heeft de huidige trends te leveren aan een nieuwe golf modebewuste ouders. 


Hoe wij uw informatie gebruiken 

Toestemming: De meeste pagina's op onze website zijn toegankelijk zonder uw persoonlijke gegevens te verstrekken. In het geval dat u de mogelijkheid heeft om uw persoonlijke informatie via onze site te verstrekken, betekent het verstrekken van uw persoonlijke gegevens dat u instemt met ons gebruik van deze gegevens zoals uiteengezet in dit privacybeleid.

Gebruik van informatie:
 U heeft altijd de mogelijkheid om marketinginformatie en updates te weigeren voordat u uw persoonlijke gegevens aan ons verstrekt. Als u ervoor kiest om marketingupdates te ontvangen bij het indienen van uw persoonlijke gegevens, kunnen we per post, telefoon of e-mail contact met u opnemen om details te verstrekken over diensten, nieuwsbrieven en evenementen die voor u relevant worden geacht. Voor dit doel kunnen we uw informatie bekendmaken aan onze agenten en serviceproviders. Wanneer u bij ons koopt, kunnen we uw naam en e-mailadres ook bekendmaken aan externe beoordelingsserviceproviders. Laat het ons weten als u uw toestemming voor het ontvangen van marketingupdates of andere communicatie wilt intrekken.

Deze kennisgeving vertelt u wat u kunt verwachten als Kultkid persoonlijke informatie verzamelt.

Dit is van toepassing op de informatie die we verzamelen over:
  1. Bezoekers van onze website 
  2. Account aanmaken
  3. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  4. Koop een product op onze website 
  5. chat met ons 
  6. Neem contact met ons op via de contactpagina
1. Bezoekers van onze website Analytics en reclameg)
Als iemand op bezoek komtwww.kultkid.com we gebruiken diensten van derden, zoals Google Analytics, om standaard internetloginformatie en details van bezoekersgedragspatronen te verzamelen. Dit doen we onder meer om het aantal bezoekers van de verschillende onderdelen van de site te achterhalen; om de algehele websiteprestaties en gebruikerservaring te verbeteren. Deze informatie wordt alleen verwerkt op een manier die anoniem is en niemand identificeert. We doen en staan deze externe serviceproviders niet toe om de identiteit te achterhalen van degenen die onze website bezoeken. Als we persoonlijk identificeerbare informatie via onze website willen verzamelen, zullen we dit vooraf hierover informeren. We zullen duidelijk maken wanneer we persoonlijke informatie verzamelen en zullen uitleggen wat we ermee willen doen.
Cookies: Wanneer u onze website bezoekt, registreert onze server automatisch uw IP-adres en de tijd en duur van uw bezoek.

2. Maak een account aan
We gebruiken een externe provider, Shopify, als platform voor onze e-commercetransacties. Wanneer u een account aanmaakt, verzamelt Shopify informatie over u, waaronder uw naam, e-mailadres, aantal bestellingen zodat klanten gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot hun account en relevante accountinformatie kunnen zien. Zie voor meer informatie Privacyverklaring van Shopifyse.

3. Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Als u ermee instemt om promotie- en marketingmateriaal van ons te ontvangen, verzamelen we statistieken over het openen van e-mails en klikken met behulp van industriestandaardtechnologieën om ons te helpen onze e-mailmarketing te volgen en te verbeteren. 

4. Koop een product op onze website
Wanneer u iets koopt, gaat de informatie naar een aantal externe leveranciers, zodat we uw bestelling kunnen verwerken en uw klantervaring kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld: 
Shopify. Verzamelt gegevens om de bestelling te kunnen verwerken en bezorgen 
De logistiek dienstverlener DPD / Shipwire. Verzamelt gegevens om uw bestelling te kunnen bezorgener

Wat voor soort informatie wordt er over u verzameld?
 
De persoonlijke informatie die we verzamelen, kan uw naam, adres, e-mailadres, IP-adres, kaartgegevens en bezorgingsgegevens bevatten om aan de vereisten te kunnen voldoen. 

Wat is het doel van het verwerken van deze informatie?
 
Het doel van het verzamelen van informatie wordt u duidelijk gemaakt op het moment van het verzamelen van informatie. 
We verwerken informatie op basis van toestemming. 

Met wie delen we deze informatie??
 
Kultkid zal nooit zelfstandig persoonlijke informatie verkopen voor commerciële doeleinden. Kultkid geeft echter wel persoonsgegevens door aan derden of geeft derden toegang tot persoonsgegevens om diensten te verlenen, zoals:

Om gegevens te verzamelen voor voorraadbeheer en vraagplanning

Om ondersteuningsvragen te beantwoorden en te beheren
Kultkid kan, indien toegestaan, ook persoonsgegevens verstrekken om te voorkomen, te onderzoeken of te reageren op:
  • Mogelijke fraude
  • Illegaal gedrag
Bovendien, als een derde partij verwerft alle of nagenoeg alle van Kultkid zakelijke en / of activa, Kultkid kunnen uw persoonlijke gegevens aan die derde bekend te maken in verband met de overname.n. 

Hoe lang bewaren we deze gegevens?
 

We bewaren persoonsgegevens voor acties en marketing gedurende 2 jaar. We bewaren financiële gegevens voor zakelijke doeleinden zo lang als nodig is.
 

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat uw gegevens beveiligd zijn??


Om uw persoonlijke gegevens te beschermen, nemen we redelijke voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat deze niet op ongepaste wijze verloren gaat, misbruikt, geopend, bekendgemaakt, gewijzigd of vernietigd wordt.

Uw gegevens worden door Shopify versleuteld met behulp van het HTTPS-protocol voor veilige communicatie via een computernetwerk. 

Shopify versleutelt ook alle gevoelige opgeslagen informatie en salts en hashes wachtwoorden met bcrypt. 

Als u ons uw creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie versleuteld. Hoewel geen enkele verzendmethode via internet of elektronische opslag 100% veilig is, volgen we alle PCI-DSS-vereisten en implementeren we aanvullende algemeen aanvaarde industriestandaarden..

Wijzigingen in dit privacybeleid


We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier op de hoogte stellen dat het is bijgewerkt, zodat u weet welke informatie we verzamelen, hoe we het gebruiken en onder welke omstandigheden we eventueel gebruiken en / of openbaar maken. het.

Jou rechtenVolgens de Data Protection Act 1998 heeft u als individu rechten die u kunt uitoefenen met betrekking tot de informatie die we over u hebben. 


Klachten of vragen

We proberen te voldoen aan de hoogste normen bij het verzamelen en gebruiken van persoonlijke informatie. We geven u graag aanvullende informatie of uitleg. Elk verzoek om deze informatie moet worden ingediend bij de ICO;www.ico.org.uk/concerns. 


Toegang tot persoonlijke informatie
 

Individuen kunnen erachter komen of we over informatie beschikken door een verzoek om toegang te doen op grond van de Data Protection Act 1998. Om dit verzoek in te dienen, dient u het verzoek schriftelijk in te dienen bij ons geregistreerde adres.s.
Als we informatie over u bewaren, zullen we: 
  • Geef je er een beschrijving van 
  • Vertel je waarom we het vasthouden 
  • Vertel u aan wie het bekend kan worden gemaakt
  • Geef u een kopie van de informatie

Hoe u contact met ons kunt opnemen

Als u informatie wilt over ons privacybeleid, kunt u een e-mail sturen naar contact@kultkid.com
>
x